Djura

Prins in Communicatie is het bureau van Djura Prins voor coaching en begeleiding gericht op effectiviteit van projectgroepen, organisaties en professionals in (rol)transitie door groei, innovatie of verandering. 

Wat mij anders maakt? Mijn fascinatie voor interacties tussen mensen en groepsdynamiek en dit te verbinden aan  vraagstukken ten aanzien van de organisatie of een verandering. Ik breng intuitie en resultaat samen.

Ik observeer, analyseer, en bevraag wat er is. Dit werk is intuitief en associatief waardoor onverwachte wendingen kunnen ontstaan die beweging brengen. Door veel zelfkennis en observatievermogen, kan ik me goed inleven in situaties van een breed publiek. Mijn doel is mensen te ondersteunen waardoor ze zelf inzicht genereren om professionals zelf tot een aanpak te laten komen en deze te ontwikkelen. 

Ervaring met: Executives, trainen van trainers, participatie in Nederland en in de tropen, studenten, academische medewerkers, kennisinstellingen, agrarische ondernemers, gemeentes, waterschappen, ondernemers. 

 

 

 

IMG_3212BewMed.jpg