Home

Zicht op samenwerking, voor meer effectiviteit in je werk.

Versterk leiderschap in je organisatie.

Vergroot of behoud effectiviteit bij organisatie groei. 

Creëer flow in je team door een goede project start up.

 

Heb je vragen, neem contact op voor een vrijblijvend gesprek of coaching.

 

 

Referenties

Door de begeleiding in Samen Wageningen was er ruimte voor betrokken partijen om relaties op te bouwen en tegelijkertijd gaven jullie sturing op de inhoud en kaders door de juiste vragen te stellen.

- Anita Wiersinga, Teamleider Strategie en Beleid Gemeente Wageningen over Samen Wageningen Zorg en Welzijn -

Door in een grote groep te werken met gezamenlijk bepaalde criteria, het verkrijgen van mandaat voor de synergie groep, en terugkoppeling is er ook echt sprake van transparantie. Dat zorgt voor vertrouwen. Het meest opvallende is dat je snel leert van een bijeenkomst en meteen bijstuurt op basis van ervaring, feedback en consultaties. Echt knap vind ik dat.

- Elsje van de Weg Kwartiermaker Thuis Wageningen over Samen Wageningen Zorg en Welzijn -

De teamcoaching van het middenkader in de afgelopen 6 maanden heeft veel gebracht. Ik zat in een nieuwe functie in een nieuwe inrichting, en er was veel wantrouwen. De eerste sessie waarin de onderzoeksresultaten werden gepresenteerd was confronterend, én er was zeker motivatie te werken aan verbetering. De begeleiding was erg prettig; in het begin streng en jullie durfden mensen van repliek te dienen. 

- Medewerker DJI -

We hebben Djura ervaren als een zorgvuldige luisteraar die goed kon inspelen op de groep en binnen korte tijd een sfeer van vertrouwen en openheid heeft weten te creëren.

- Vivian Paulissen European Cultural Foundation over netwerk voor documentaire makers voor democratisering DOCNEXT - 

Je geeft de groep een spiegel terug op een manier die heel feitelijk en zonder oordeel overkomt. Bijvoorbeeld toen er werd gevraagd wie notulist wilde zijn en niemand zich aanboo. Dan geef je terug:" Dan zijn er vanavond geen notulen." In het begin was dat wennen en in de loop van de bijeenkomsten was juist dit heel zinvol om de verantwoordelijkheid bij de samenwerkende partijen te laten. Daarbij ben je door eenvoud heel sterk. Dit zat in de kleding; geen stropdas, 4 heel verschillend vrouwen, eenvoud en rust in het contact met de groep, geen digitale middelen, respect voor de aanwezigen en een goede balans tussen empathie en autoriteit.

- Machteld Speets  Vrijwilligers Centrale Wageningen over Samen Wageningen -

Djura heeft iets los weten te trekken. Rollen zijn onderdeel van het bewustzijn geworden, we bespreken nu wat we van elkaar verwachten.

- Wageningen Research Alterra over Acquisitie gericht op werkveld Water -

Djura is een consultant met een diepgaande en zorgvuldige aanpak. Ze heeft het talent mensen in gesprek te krijgen om te komen tot een visie en uitvoeringsprogramma’s, en ze weet dit om te zetten in concrete voorstellen. Ze nodigt groepen en individuen uit te vertellen wat hun beweegt. Dit is een belangrijke basis van waaruit initiatieven voor bottom up projecten tot stand kunnen komen. 

- Waterschap Rijn en IJssel Programma Agua para la Libertad Nicaragua -