Teamcoaching & executive coaching

Coaching voor teams en leiderschap

Versterking van zelfsturende teams of organisaties in  leiderschap, eigenaarschap en beleid.

Facilitering van diepgaande reflecties als sparring partner of executive coach.

Facilitering van dialoog en beweging in een grote of kleine groep.

 

De coaching brengt energie, goede relaties en resultaat

 

 

 

Reviews

Met de coaching van Prins in Communicatie heb ik nieuwe inzichten gekregen waarmee ik mijn werk minder belastend vind. De samenwerking met mijn collega's is verbeterd en daardoor het werk efficiënter. Dit heeft ook een positieve impact gehad in mijn persoonlijke leven : )

Adriana Rios

In korte tijd heeft Djura me ontzettend veel geleerd over leiderschap, rolverdelingen en het inkleuren van persoonlijkheden. Mijn coachingstraject heeft me niet alleen inzicht, maar ook concrete handvaten gegeven voor het ontwikkelen van de coaching van promovendi en leiderschap.

- Simon van Maurik - Wageningen Research

Door de begeleiding van de samenwerking ter voorbereiding van de aanbesteding voor Samen Wageningen was er ruimte voor betrokken partijen om relaties op te bouwen. Tegelijkertijd gaven de facilitators sturing op de inhoud en kaders door de juiste vragen te stellen.

- Anita Wiersinga, Gemeente Wageningen -

Door in een grote groep te werken met gezamenlijk bepaalde criteria, het verkrijgen van mandaat voor de synergie groep, en terugkoppeling is er ook echt sprake van transparantie. Dat zorgt voor vertrouwen. Het meest opvallende is dat je snel leert van een bijeenkomst en meteen bijstuurt op basis van ervaring, feedback en consultaties. Echt knap vind ik dat.

- Elsje van de Weg Thuis Wageningen -

Je geeft de groep een spiegel terug op een manier die heel feitelijk en zonder oordeel overkomt. Bijvoorbeeld toen er werd gevraagd wie notulist wilde zijn en niemand zich aanboo. Dan geef je terug:" Dan zijn er vanavond geen notulen." In het begin was dat wennen en in de loop van de bijeenkomsten was juist dit heel zinvol om de verantwoordelijkheid bij de samenwerkende partijen te laten. Daarbij ben je door eenvoud heel sterk. Dit zat in de kleding; geen stropdas, 4 heel verschillend vrouwen, eenvoud en rust in het contact met de groep, geen digitale middelen, respect voor de aanwezigen en een goede balans tussen empathie en autoriteit.

- Machteld Speets Vrijwilligers Centrale -

De teamcoaching van het middenkader in de afgelopen 6 maanden heeft veel gebracht. Ik werkte in een nieuwe functie in een nieuwe justitiële inrichting, en er was veel wantrouwen. De eerste sessie waarin de onderzoeksresultaten werden gepresenteerd was confronterend, én er was zeker motivatie te werken aan verbetering. De begeleiding was erg prettig; in het begin streng en jullie durfden mensen van repliek te dienen. 

- Medewerker DJI -

(in de versterking van acquisitie) heeft Djura iets los weten te trekken. Rollen in acquisitie zijn onderdeel van het bewustzijn geworden, we bespreken nu wat we van elkaar verwachten.

- Wageningen Research Alterra -

We hebben Djura ervaren als een zorgvuldige luisteraar die goed kon inspelen op de groep van media activisten vanuit Europa, en binnen korte tijd een sfeer van vertrouwen en openheid heeft weten te creëren die nodig was om het conflict bespreekbaar te maken.

- Vivian Paulissen ECF DOCNEXT - 

Djura is een consultant met een diepgaande en zorgvuldige aanpak. Ze heeft het talent mensen in gesprek te krijgen om te komen tot een visie en concrete uitvoeringsprogramma’s. Ze nodigt groepen en individuen uit te vertellen wat hun beweegt. Dit is een belangrijke basis van waaruit initiatieven voor bottom up projecten tot stand kunnen komen. 

- Waterschap Rijn en IJssel -